Prodajalno VKLOP je ustanovilo podjetje UBIQ AUDIO d.o.o., ki se z distribucijo kakovostnih glasbenih sistemov ukvarja že od daljnega leta 1989. Nekateri ste nas morda obiskali na naši stari lokaciji, na cesti VII, na Vrhovcih, kjer smo kupcem prvi ponudili bolj kakovostne naprave,   ki so presegale množično ponudbo. Z leti in z dodano ponudbo smo ugotovili, da so tamkajšnji prostori premajhni, zato smo se preselili v večjo in bolj sodobno opremljeno prodajalno na Parmovi 25.

Glede na visoke tehnološke standarde, ki naj bi jih imeli prostori za kvaliteno poslušanje glasbe, smo letos zapustili prostore za Bežigradom in se preselili v Šiško, na Celovško cesto 76. Za vas smo opremili trgovino, ki zadostuje vsem pogojem za kvalitetno in verodostojno reprodukcijo glasbe.

V trgovini VKLOP imamo dolgoletne izkušnje z glasbenimi sistemi, večina od nas se z njimi ukvarja že vse življenje. Zaposleni v trgovini VKLOP so visoko izobraženi strokovnjaki elektrotehnične smeri, kar je poleg strokovno relevantnih nasvetov tudi jamstvo za strokovno tehnično podporo in servis, ki ga boste deležni pri nas.

Igor Kante, univ. dipl. ing.
DIREKTOR